so

Shulululu,
inge roligt att blogga längre så kommer tbx någongång efter jul kanske. Men sitter i skolan just nu o har SO, skriver fakta om en högtid och jag valde Julen.. de suger för äckel wahlström sitter o skriker i rummet  vi sitter i. Jävla särunge -.-'
Amen måste nog fortsätta skriva för käner på mig att Elisabritt kommer snart in hit, ja vi kallar våran SO lärare, och nej hon heter inte Elisabritt egentligen, och ja, hon heter Alexandra (: 



haha en snykk ekorre bild sonm jag har haft på mitt konto sen femman! Awesome tider jag gått igenom, saaaaakna.

fredag

Hellu, fredag idag!
känner mig lite sådär halvt hängig men är ändå på ganska bra humör. Saknar älskling bara lite för mke. Sitter oh lyssnar på spotify.. har inge liv. Är så förbaskat dålig på att blogga men lovar ska fixa designen så fort jag kan! Ska ha en riktig juldesign ;) Har sett på många av era bloggar att ni har lixom snöflingor som faller ner över era headers, men jag som är lite sådär halvt retard fattar inte hur man skaffar sånt. Något snille som kan hjälpa/visa mig hur man gör? skulle vara jävligt snällt (:
Ne nu får ni tamejfan sluta vara så besatt av idol, jag står inte ut. :o Typ hela min 'facebookstatus' är full av massa text som handlar om idol. Blä är de ända jag kan säga. Idol är för geeks. ;) Heh,
Har inte laddat upp några riktigt fräna bilder på länge så bjuder på en form av en bildbomb!

Lite försenade bilder från Ullared, hehe, skäms på dig nattah..







extra fula bilder eftersom jag hade en ful utväxt -.-





















lite grejer vi köpte heheh ;)







amazing! love it :)


herrå! / n

jag ledig imorgon? - skulle inte tro de!

Helluuw!
Har varit lite rörigt här hemma på sistonde,inte pallat blogga.. har ju rivit väggen mellan "lilla vardagsrummet" och köket. o så har vi sålt matbordet o kökstolarna, vi har köpt ny diskmaskin(den förra pajade), ny tv, nytt matbord o nya stolar, beställt nya fönster till nästan alla rum i huset, vi har tapetserat o målat o blablabla o senare när simon flyttar hem igen ska väl han lägga nytt golv också. Har inte vant mig än med det "nya" köket heh men de kommer väl sen..
Ahmen, nu äre nämligen såhär att vi har "kompledigt" (elr vare nu heter?) imorgon, men jag har kommit försent så mycke så jag måste dit en timme o jobba -.- från kl elva till tolv. skitkul!
Måste typ släcka nu o sova, men orkar inte. Alltså jag måste skaffa nån jävla kabel till min stationära dator för att internet ska funka, o de är då jag kan grejsa med ny header & ny design o sånt, för de går inte på min bärbara för den bara segar sönder hela tin ju . Ååååhh blir så less! Ska fixa min blogg jättemycket sen, hinner inte nu bara.. Imorgon blire å va me älskling, har inte träffat han på ett bra tag. Längtar asmke till julen! elr ah.
men hörs imorn, godnatt! pusss

01:09

Hej, sorry för låg uppdatering igen menmen gör några inlägg imorgon om dom senaste dagarna för nu ska jag sova! natti natti

htc

Hejsan!
Nu vare länge sen igen, heh jag är en dålig bloggare..
Idag har ja varit i skolan typ,
sista timmen hade vi svenska o de va skitkul.
Vi skulle vara typ två o två o typ låtsas intervjua nån typ disneyfigur elr nå.
jag va me eve o vi kom på den bäästa haha! :) JA DÖÖR fyfa va vi garva, vi 'intervjua' piff & puff hah.
aja kansker berätta va vi skrev nån annan gång ;)
Har inte gjort nå mer speciellt idag, haft mensvärk hela dan typ. mysigt.
Har skrivit önskelista oh så, snart jul ju! :o Tiden går så fucking fort!
O snart äre fredag igen.,
Jag ska snart köpa ny mobil (behövs veeerkligen!) om jag inte får en i julklapp alltså ;)
Jag vill ha en Htc Smart, Htc desire HD eller en iPhone 4! :)



Htc smart on the bild. :p

Min morsa har beställt en Htc Wildfire , hon som inte visste vad Htc va för typ några dagar sen? -.-' x'D

herrå!

RSS 2.0