OPA.

Dålig uppdatering javeet men har haft gd gif hela helgen och då har jag varit såå trött så jag pallade inte blogga då. Idag har jag typ inte gjort ngt vi hade skitkul på gympan med 6c vi fick ha typ femkamp och kasta ägg och ha vattenkrig hahaha snacka om att vi blev blöta hah de va askul. Hah jag,Ida o Eve tävlade om vem som åt mest köttbullar på matis, ida åt 11 eve åt 15 och jag åt 23 hahaha :D och jag va inte mätt heller, även om jag åt typ 2 skitstora potatisar oxå. Men alla åt över 10 köttbullar annars så skulle man få krama cilla!
aja, igår efter gd gifen va jag med älsklingen,cissi och julia hah först typ cyklade vi runt och sen stack vi hem till julia o hoppa studsmatta, o plötsligt tar amanda upp en vattenpistol o sprutar på oss när vi hoppar hahahah fyfan va kul dä va, sen fick julia o cissi va där nere o spruta på mig o amanda fyfan va man blev blöt men de va askul hah de måste man göra om :D dom åkte hem o bytte kläder och så men mina hade typ torkat när vi skulle ut oh cykla så jag orkade inte åka hem o byta för de behövdes ju int :p aja vi hade ialf vattenkrig igår också ;)
Men ialf, gd gifen gick väl sisådär, jag skriver mer om det i ett annat inlägg där alla gd gif bilderna kommer, då kan jag säga allt som hade med gd gif o göra för de orkar jag inte nu, så ni får vänta med att se bilderna o så.
Här kommer världens bästa låt. OPAAAAA!






mohahah, nån gång förra veckan i skolan när vi hade slutat så hade vi typ kolla på nå skitsak på overheaden/datan/tvn (? x'd), amen ialf så när alla hade gått hem så va jag, linn, cissi, julia o cilla kvar. Då hade hon inte stängt ner datan o allt, hah dä va ju tur dä, för hon gick in o lyssna på alla eurovision song contest låtar, och jag hade inte hört en ända förutom svenska låten, men då ville dom visa greklands låt o guu´ va bra den är hahah jag stod o dansa till den dåja, hah ni kanske får se videon sen som cissi spelade in om hon lägger upp den på youtube elr skickar den till mej ? :p x'), hah vi asgarva asmke x'd och i videon hör man cilla skratta skiithögt o dessutom skiitfult! ;'s x'D när låten va slut då började jag om den igen de gjorde jag kanske 4-5 gånger för den där låten diggar jag ! :)

Men hejdå så länge bilderna kanske kommer imorn elr ngt ;) justja jag har sovit middag idag igen haha :D



byye

/nnattaaahh.

RSS 2.0